Analytiker Mike McGlone: ​​Bitcoin och Ethereum slutför årlig korrigerin

 

Bitcoin och Ethereum utgör botten
Bitcoin och Ethereum utgör botten. Källa: Shutterstock.com/eamesBot

Bloomberg Intelligence Chief Commodity Analyst Mike McGlone sa nyligen att kryptovalutor kan börja stiga igen. När han diskuterade Bitcoin och Ethereum sa han att volatiliteten för kryptovalutor har sjunkit till låga nivåer de senaste månaderna jämfört med traditionella tillgångar. Denna trend kan säkerställa en mer stabil avkastning i framtiden.

Vi är förmodligen i en fas där både Bitcoin och Ethereum närmar sig den slutliga prisbotten . McGlone tror att Ethereum sannolikt kommer att stanna i intervallet $1,000-$2,000. Det är också troligt att den näst största kryptovalutan kan gå om Bitcoins prestanda i framtiden.

Förutom kryptovalutor diskuterade strategen även råvaror som guld och platina . Det ständigt ökande värdet av guld är mest en fråga om tid, och denna ädla metall är fortfarande den bästa kandidaten för att bevara pengars värde.

Bitcoin och bildandet av korrigeringsbottnar
Bitcoin och bildandet av korrigeringsbottnar. Källa: TradingView

Analytikern är långt ifrån den enda som förutspår en positiv uppskattning av kryptovalutor i framtiden. Det är fullt möjligt att både Bitcoin och Ethereum kommer att överträffa de flesta av världens tillgångar . I kombination med mindre volatilitet på lång sikt jämfört med traditionella tillgångar kan de två största kryptovalutorna verkligen uppskattas.

"Volatiliteten i Bitcoin, Ethereum och Bloomberg Galaxy Crypto Index har sjunkit till låga nivåer i förhållande till de flesta andra tillgångar, vilket kan luta risker mot icke-kryptohamstrare . 

Guld kommer sannolikt att klara sig bra när den amerikanska centralbanken bestämmer sig för att vända den restriktiva penningpolitiken den har genomfört under hela 2022. Det borde också hjälpa kryptovalutor att bryta sig ur det säljtryck som för närvarande pågår. Den senaste rapporten om den årliga inflationen i USA var positiv, där oktober föll till 7,7 % jämfört med de förväntade 8 %. Det är dock fortfarande för tidigt för positivt sentiment, eftersom inflationen är hög och till och med 3 % högre i euroområdet.

Adult Entertainment

Skicka en kommentar

Nyare Äldre